LiggingIn een klein wooneiland,
ver van de verkeersdrukte

In hartje Molenbeek

Karreveld wijk

Het domein Karreveld bestaat uit een kasteel-boerderij met een groot park, en bevindt zich op een hondertal meters van het gebouw waarnaar deze buurt genoemd werd. Gedurende de zomer worden er meerdere festivals georganiseerd, alsook theatervoorstellingen. De wijk is kalm en residentieel, met vele scholen en kinderdagverblijven in de directe nabijheid.

Een toevluchtsoord
midden in de stad

Het appartementsgebouw bevindt zich in Molenbeek, in het hartje van Brussel. De Grote Markt bevindt zich op minder dan 3 km!

The Pulse ligt vlakbij het centrum van de stad. De Basiliek van Koekelberg bevindt zich eveneens vlakbij en vele winkels en grote handelzaken zijn op minder dan 5 minuten te voet bereikbaar. De dichtsbijgelegen metrohalte bevindt zich op 500 meter van de appartementen. Er zijn ook meerdere bus-en tram lijnen in de buurt. Voor wie liever fietst, is er een Villo-station op het einde van de straat. The Pulse ligt ook vlakbij de grote verkeersassen van de hoofdstad: de Leopold II-tunnel, de Brusselse ring en de snelweg zijn makkelijk bereikbaar met de auto.

Ontdek The Pulse

The Pulse stelt meteen onder de indruk

Een project met drie gebouwen en 3 huizen,
weg van de verkeersdrukte.

Het project
Een ruime keuze om de individuele behoeften tegemoet te komen.

Van studio tot drie-slaapkamer appartement.
Of eerder een huis? Voor ieder wat wils!

Appartementen en huizen