Home Invest Belgiumeen Belgische beursgenoteerde vastgoedvennootschap

gespecialiseerd in residentieel vastgoed bestemd voor de verhuurmarkt.

The Pulse:
een nieuw voorbeeld van een reconversie

The Pulse is een voorbeeld van een reconversie van een kantoorgebouw naar residentieel gebouw. Dit type herbestemming is niet nieuw voor Home Invest Belgium, die al meerdere gelijkaardige projecten heeft gerealiseerd.

Om verder te bouwen op deze recente successen en om duurzame ontwikkeling te benadrukken, is de circulaire economie één van de pijlers van onze bedrijfsfilosofie.

Het project

Home Invest Belgium

Sinds de oprichting in juni 1999 is Home Invest Belgium een Belgische beursgenoteerde vastgoedvennootschap, gespecialiseerd in residentieel vastgoed bestemd voor de verhuurmarkt.

Propriétaire d’un portefeuille de plus de € 450 millions, elle met à disposition de ses locataires des biens résidentiels de qualité et leur fait bénéficier d’une gestion professionnelle.

Eigenaar van een vastgoedportefeuille van meer dan € 450 miljoen, stelt zij residentiële kwaliteitspanden ter beschikking van haar huurders en biedt zij hen professioneel beheer aan. Home Invest Belgium ontwikkelt eveneens haar eigen projecten om de groei van haar portefeuille te verzekeren en gaat tevens over tot een regelmatige arbitrage van een deel hiervan. Exclusief actief in België tot in 2016, heeft zij de geografische diversificatie van haar portefeuille versterkt door te investeren in Nederland.

Home Invest Belgium is genoteerd op de continumarkt van Euronext Brussel [HOMI] en geniet het Belgisch fiscaal statuut van GVV.

Ontdek The Pulse

Een toevluchtsoord midden in de stad

Het gebouw bevindt zich in het hartje van Brussel,
in een wooneiland
weg van de verkeersdrukte

De ligging
The Pulse stelt meteen onder de indruk

Een project met drie gebouwen en 3 huizen,
weg van de verkeersdrukte.

Het project