ProjectMooi en modern

The Pulse bestaat uit drie verschillende appartementsgebouwen.

Het gebouw

The Pulse bestaat uit drie verschillende appartementsgebouwen. Elk gebouw heeft een aparte beveiligde ingangspoort. De toegang wordt door veiligheidscamera’s gecontroleerd en de huurders hebben een elektronische badge om in het gebouw binnen te gaan.

De gebouwen bestaan uit eenheden van variable oppervlaktes om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken. De meeste studio’s en appartementen zijn uitgerust met een terras. Drie huizen worden eveneens te huur gesteld. Ze geven uit op een binnenplein en omvatten elk twee kamers en een terras.

Het gebouw is eveneens uitgerust met zonnepanelen en heeft twee gemeenschappelijke warmteketels. De appartementen omvatten ook warmtewisselaars voor de productie van warm water. De individuele elektriciteitsmeters bevinden zich in de kelders; de warmtemeters in de gangen.

Prachtig binnenplein
met een tuin

Middenin de drie gebouwen bevindt zich een mooi plein met een tuin die voor de nodige verfrissing en groen zorgt.

Het is een ware ontspanningsplek voor groot en klein. Omdat het gebouw privé is en niet toegankelijk is voor buitenstaanders, kan iedereen vrijuit genieten van deze groene oase midden in de stad!

De tuin is ingericht met banken, bomen en twee petanque pistes, zodat iedereen er zich goed zou voelen.

Onze filosofie

De materialen werden nauwkeurig geselecteerd door onze interne development en property teams. De woningen zijn tot in de details afgewerkt en voorzien van een hedendaags confort. Het gebouw heeft uitstekende energieprestaties dankzij de normen inzake warmte-isolatie, hoogkwalitatieve dubbele beglazing en de installatie van twee gemeenschappelijke warmteketels.

Over ons

Ontdek The Pulse

Een ruime keuze om de individuele behoeften tegemoet te komen.

Van studio tot drie-slaapkamer appartement.
Of eerder een huis? Voor ieder wat wils!

Appartementen en huizen
Een nieuw voorbeeld van een reconversie

Home Invest Belgium is een Belgische beursgenoteerde vastgoedvennootschap

Over ons